KONAČNO U SRBIJI: Iznajmljivanje alarmnih sistema po najpovoljnijim cenama

Kompanija Sas Monitoring doo, članica Macchina Security doo uvrstila je u svoju ponudu pakete alarmnih sistema po neverovatno niskim cenama.

Ljudi se sve manje osećaju bezbedno zbog  povećanja stope kriminala, krađa, vandalizma  I mnogih drugih neplaniranih događaja.

Obzirom da  svake godine raste potreba za bezbednosnim sistemima,  uveliko u svetu korisnici  ne kupuju alarmne sisteme, već ih iznajmljuju. Nudimo Vam upravo opciju iznajmljivanja sistema sa kompletnom podrškom.

Usluga iznajmljivanja sistema pruža velike povoljnosti gde je pored same opreme obuhvaćeno mesečno odražavanje sistema , 24h monitoring željenog objekta u našem monitoring centru, mogućnost angažovanja patrole fizičkog obezbeđenja, produžena garancija 36 meseci, upravljanje putem aplikacije, kao i praćenje rada sistema pri čemu je korisnik siguran u ispravnost opreme  I status alarmnih stanja.

Posedujemo sopstveni 24h Monitoring centar , naši operteri 365dana u godini , po ustaljenoj proceduri na najbrži mogući način rešavaju svaku alarmnu situaciju.

1669288666-IMG-66dc6f523b6e43e32b03b39ea6b94280-V-1024x576 KONAČNO U SRBIJI: Iznajmljivanje alarmnih sistema po najpovoljnijim cenama

ŠTA RADITE KADA VAM JE LOPOV U KUĆI?! 

U slučaju incidentne situacije, ne morate sami  da se suočavate sa opasnošću , već na teren izlazi profesionalna ekipa fizičkog obezbeđenja. Oni su odgovorni za Vašu I bezbednost  Vaše imovine.

Konačno u Srbiji takve pakete je uvela najveća kompanija Macchina Security doo, koja na našem tržištu posluje preko 25 godina, a sa svojom poslovnom jedinicom SAS MONITORING, koja Vam nudi od svetki priznatog proizvođača alarmnih sistema, DSC, Johnson Controls Group, najsavremeniju integraciju, ugradnju i 24/7 monitoring, a sa ciljem bezbednosti Vaše imovine. Renomirani brend, kroz najpovoljniju ponudu, kompletnu uslugu, omogućiće sigurnost koja je svima dostupna.

SASVIM SIGURNI ZA SAMO 60DIN DNEVNO 

ALARMNI SISTEMI   po promotivnim cenama za BLACK FRIDAY.

Alarmni sistem podrazumeva kompletnu opremu sa centralnom jedinicom, šifratorom, akumulatorom, trafoom, 2 senzora pokreta, , unutrašnjom sirenom I ugradnjom, IP komunikator za komunikaciju sa Monitoring centrom, sa opcijom paljenja I gašenja preko mobilnih telefona.

Ugovorna obaveza iznajmljivanja sistema je  36 meseci.

Količine u promotivnim paketima su ograničene, akcija traje dok traju zalihe.

Prudružite se velikom broju zadovoljnih klijenata i uverite se u kvalitet naših usluga.

Posetite naš sajt www.sasmonitoring.rs ili nas kontaktirajte putem telefona na brojeve:

+381 66 8091428

+381 66 33 00 90.

Ljubazno osoblje će Vas dočekati u našem show room-u u Beogradu na adresi Vladimira Popovića 6/6/a606, gde se možete u potpunosti informisati o sistemima I pogledati opremu ili u predstavništvu firme u

Čačku, Macchina Security ČA 032, u Kursulinoj 1.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve što Vam je potrebno.

SAS UVEK MISLI NA VAS.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *