Nacrt Prostornog plana manastira Studenica na javnom uvidu

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, od  1. aprila oglašava Javni uvid u nacrt Prostornog plana područja posebne namene manastira Studenica i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja ovog plana na životnu sredinu.

IL-manastir-studenica Nacrt Prostornog plana manastira Studenica na javnom uvidu

Ova dva važna planska dokumenta na javnom uvidu biće do 30. aprila, saopšteno je iz resornog ministarstva. Zaintereseovana pravna i fizička lica, uvid u dokumentaciju mogu ostvariti u naznačenom vremenskom periodu u zgradama Skupštine opštine Ivanjica i grada Kraljeva, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu se dostaviti i direktno resornom ministarstvu, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, Beograd.

Javna prezentacija navedenih planskih akata biće održana 12. aprila u 12 časova u sali 2 Gradske uprave grada Kraljeva, a javna sednica Komisije za javni uvid 17. maja u podne, na istom mestu.

IL-manastirstudenica-mapa Nacrt Prostornog plana manastira Studenica na javnom uvidu

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *