Opšti haos sa vodom u Kušićima, nelegalni priključci, seča cevi, pacovi… Lokalna samouprava povlači radikalan potez (VIDEO)

Problem vodosnabdevanja u mestu Kušići kod Ivanjice traje već nekoliko godina. Koliko su za to krive nadležne institucije, toliko su i sami meštani. Nakon što je ”neko” pre dve godine isekao cev od glavnog dovoda vode, Kušićani su bez iste bili nekoliko dana na 35 stepeni Celzijusa. Sada su se pojavili pacovi u cevi, koji, kako nezvanično saznajemo su opet tu jer je ”neko” iznova eksperimentisao sa cevima. Uz to na vodovodu ima preko 70 nelegalnih priključaka a kada su danas nadležne institucije i inspekcijske službe pozvali predstavnike Mesne zajdnice na sastanak pojavilo se samo njih troje. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da ma koliko to bilo nepopularno moraju se povući radikalni potezi kako bi konačno problem bio rešen.

Prema rešenju sanitarnog inspektora voda sa kušićkog vodovoda biće zabranjena za piće do njenog hlorisanja i ispitivanja ispravnosti od strane stručnih institucija.

IL-vodovod-Kusici Opšti haos sa vodom u Kušićima, nelegalni priključci, seča cevi, pacovi... Lokalna samouprava povlači radikalan potez (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *