Ivanjica: Besplatan kurs modeliranja i izrade trodimenzionalnih objekata

Na konkursu za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške radu regionalnih inovacionih startap i smar siti centara,  koji je raspisao Kabinet ministra bez portfelja  zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj, Opštini Ivanjica – Kancelariji za mlade dodeljena su sredstva za realizaciju programa Centra za razvoj inovacija Ivanjica.

U okviru pomenutog projekta u narednom periodu planirana je realizacija kursa „Modeliranja i izrade trodimenzionalnih objekata“ u saradnji sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva.

Ovaj savremeni kurs obuhvata upoznavanje sa 3D modeliranjem, izradu virtuelnog modela za 3D štampu (3D CAD modeliranje), upoznavanje sa tehnologijom i opremom za 3D štampu, digitalnu pripremu za modela za štampu (slicing) i sam proces 3D štampe na savremenoj opremi.

IL-Modeliranje-dva Ivanjica: Besplatan kurs modeliranja i izrade trodimenzionalnih objekata

Veliki deo kursa posvećen je praktičnom radu na razvoju 3D modela, pripremi modela za štampu, samom procesu 3D štampe i obradi odštampanih modela. Polaznici će nakon kursa ovladati celokupnim procesom razvoja, pripreme i štampanja modela, i steći uvid u neke od najakutelnijih tehnoloških i dizajnerskih tendencija.

Obezbeđeni su svi alati i materijali potrebni za praktičnu realizaciju, a polaznici će dobiti sertifikat o završenom kursu.

Na obuku se mogu prijaviti svi zainteresovani mladi na teritoriji opštine Ivanjica. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Prijave za kurs se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica  ili na brojeve telefona 0648899486 i 0644192407.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *