Dragan iz Ivanjice ima nesvakidašnju životnu priču! Od Pokreta nesvrtstanih do rodnog kraja i ljubavi za ceo život (VIDEO)

Ivanjica – Nedaleko od Ivanjice, u mestu Katići nalazi se imanje Dragana Ocokoljića po kojem slobodno galopira sedam konja.  Kako kaže ljubav prema konjima javila se još tokom dečačkih dana, ali im je ozbiljno posvetio svoje vreme tek nakon devedestih kada se vratio u svoj rodni kraj.

Državni nemiri i priroda njegovog tadašnjeg posla naveli su ga da se vrati mirnom i bezbednom životu. Dragan dve decenije sa puno ljubavi i pažnje brine o konjima, a oni vrlo dobro znaju da mu tu ljubav i uzvrate. Od 2014. godine sa svojim miljenicima učestvuje na štraparijadama širom Srbije, i beleži odlične rezultate.

IL-dragan-ocokoljic-baca-i-becar- Dragan iz Ivanjice ima nesvakidašnju životnu priču! Od Pokreta nesvrtstanih do rodnog kraja i ljubavi za ceo život (VIDEO)

U netaknutoj prirodi sa jedinstvenim pogledom na Goliju, Javor, Čemernicu, Mučanj i Češalj Dragan je uz svoje konje zavoleo život koji vodi. Nasuprot teskobi koju nosi gradska vreva, ušuškan u ovom brdovitom predelu spoznao je svoju sreću i mir.

IL-dragan-ocokoljic- Dragan iz Ivanjice ima nesvakidašnju životnu priču! Od Pokreta nesvrtstanih do rodnog kraja i ljubavi za ceo život (VIDEO) IL-konjici- Dragan iz Ivanjice ima nesvakidašnju životnu priču! Od Pokreta nesvrtstanih do rodnog kraja i ljubavi za ceo život (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *