Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana

Jak olujni vetar praćen kišom čupao je večeras drveće iz korena na potezu od Prilika do Klepanskog brda.

Polomljenje grane i stabla zarobili su oko deset kilometara puta prema Katićima ali je brzom intervencijom radnika preduzeća ’’Putevi’’ ova saobraćajnica osposobljena za saobraćaj.

IL-nevreme-klepani-2 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana IL-nevreme-klepani-6 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana

 

  • To je bio tornado. Kao na filmovima. Sigurno je preko deset stabala vetar izvalio iz korenja i oborio na put. Letele su grane bukvalo u krug kao na filmovima. Ja ne pamtim takvo nevreme i vetar u ovom kraju. Zahvatio je deo Priličkog Kiseljaka prema Klepanima i nešto Cerove, ali gde je ’’tornado’’ prošao tu je ostao haos.-kaže Ivan koji u neverici obilazi teren nakon nevremena.

IL-nevreme-klepani-3 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana IL-nevreme-klepani-5 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana

 

  • Ja sam krenula kući iz Ivanjice gde je kiša padala desetak minuta ali ništa strašno. Na prvoj krivini zamalo se nisam zakucala autom u drvo koje je palo na put čitavom dužinom. Nisam mogla da verujem, sve polomljeno, drveće izvaljeno iz korena, pesak, zemlja i šut na putu. Kao da sam se obrela u nekom drugom svetu. Strašno.-priča Mira zatečena situacijom.

IL-nevreme-klepani-4 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana
Posledice nevremena znaće se ujutro iako su predstavnici lokalne vlasti večeras obišli nekoliko deonica.

IL-nevreme-klepani-7 Olujni vetar čupao drveće od Prilika do Klepana

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *