Ponovo saobraćajni udes u ulici Milojice Nikolića u Ivanjici (VIDEO)

U ulici Milojice Nikolića u Ivanjici dogodio se saobraćajni udes u kome su oštećena tri vozila a na svu sreću nije bilo povređenih. Naime, kako InfoLIGA nezvanično saznaje, kada je vozač automobila marke audi hteo da skrene u svoje dvorište iz suprotnog pravca naleteo je muškarac koji je upravljao škodom udario u njega i tom prilikom oštetio i drugo vozilo koje je bilo u suprotnoj traci. Meštani ove ulice su ogorčeni, kažu da su već jednom pisali peticiju da se reši problem brze vožnje i čestih saobraćajnih udesa, ali do sada nije bilo rešenja.

Meštani tvrde da su, davno, kada se radila ova ulica svi ustupili po deo svog zemljišta pa sada jedino što očekuju od nadležnih institucija je da reše pitanje bezbednosti jer se zbog nesavesnih i bahatih vozača nesigurno osećaju i u sopstvenom dvorištu.

IL-saobracajni-udes-2 Ponovo saobraćajni udes u ulici Milojice Nikolića u Ivanjici (VIDEO) IL-saobracajni-udes-milojice-nikolica- Ponovo saobraćajni udes u ulici Milojice Nikolića u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Prle kaže:

    Ljudi su u pravu za brzu vožnju ali su još više ugroženi pešaci koji ne mogu da prođu trotoarom zbog parkiranih vozila u ovoj ulici. Kad god prolazim ovom ulicom plašim se da me neko “ne oduva” sa autom.

  2. Ana kaže:

    I mi mestani Venijamin Marinkovica smo ogorceni. Nasa ulica je trkaliste kada je.u funkciji I niko nema nameru da postavi lezece policajce I ako smo molili

  3. Marko kaže:

    Sta serendate vi MESTANI MALIH ERCEGA kada od vasih parkiranih auta ne moze da se prodje tom ulicom jer parkirate na trotoar?????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *