Ivanjica – Oštre kazne za one koji ugrožavaju bezbednost građana (VIDEO)

Danas je održana sednica Saveta za bezbednost opštine Ivanjica na kojoj je bilo reči o preduzimanju oštrijih mera kako bi se sprečile česte saobraćajne nezgode na teritoriji ove varoši. Takođe doneta je odluka za kupovinu vage koja će kontrolisati pretovare na svim vrstama motornih vozila. Biće postavljeni usporivači i ležeći policajci na kritičnim deonicama a ukoliko sve ovo ne bude dalo  željeni efekat sprovešće se još oštriji potezi.

Prtedsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, naglasio je da je bezbednost  građana prioritet lokalne samouprave i nadležnih institucija tako da neće biti kompromisa kada je reč o sprovođenju svih zakonskih mera protiv onih koji je krše.

IL-savet-za-bezbednost-i-nepropisno-parkiranje- Ivanjica - Oštre kazne za one koji ugrožavaju bezbednost građana (VIDEO)

You may also like...

4 Responses

 1. Ana kaže:

  Postavite usporivace u ulici Venijamina Marinkovica u blizini hotela Park. Deca koja idu u park su ugrozena jer niko ne staje na pesackom prelazu a svi voze brzo u ovoj ulici

 2. Andrija M. kaže:

  Evo opet!
  Mislim da sadašnja a o sve vlasti pre nje vrše sami krpljenje, a nemaju ili ih mi građani ne vidimo nova rešenja za saobraćajne muke Ivanjice. Prostor bivšeg pijaca, koji je vrlo skup samo za taksiste i dve tri trafike. Zašto tu ne izgraditi( naći investitora), parking u 2 nivoa ispod površine.. prosto iznad ostaviti deo za taxi, a ostatak u nekoliko spratova iskoristiti za stanove, kancelarije, prodavnice itd.
  Koje rešenje nude gradske vlasti za izradu obilaznice oko grada sa se teški kamio ski saobraćaj ne izbija kriz centar?
  Predlažem da se izradi novi put koji bi obroncima Gljece iznad industrijske zone obišao i Bukovicu do Grabovice..( od sadašnje raskrsnice kod Javora) Time bi bar deo grada propisao i dobar deo saobraćaja mogao da se kreće brzinom od 80 km.
  Voleo bi da čujem i druge ideje i kritike.

 3. Andrija M. kaže:

  Očito da predloge, kritike i ideje u vezi saobraćaja u Ivanjici ne možete ostaviti na ovoj stranici jer ih nedozvoljavsju…očito da kritika ne prolazi…
  Tako i moje pisanje sa kritikom sli i predlogom šta bi možda moglo da se uradi nisu prošle i nema ih na stranici..

 4. Voja kaže:

  Bravo, treba ovoj seljani pokaxati sta je solidarnoat i lepo ponasanje, samo po dzepu pa cemo ziveti bezbrizno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *