Uživo: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Ivanjici- Predsednik obećao milionske investicije opštini (VIDEO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u obilasku Ivanjice prvo je posetio porodičnu firmu za proizvodnju sadnica jagodičastog voća i njihovu preradu Floriva. Predsednika Vučića dočekali su vlasnici firme i zaposleni, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović,kao i predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović.

IL-vucic-mitrovic Uživo: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Ivanjici- Predsednik obećao milionske investicije opštini (VIDEO)

Predsednik je razgovarao sa meštanima i sagledao sve probleme koji su evidentni u ovom kraju počev od loše infrastrukture do potrebe da auto-put što pre stigne do Ivanjice.

Predsednik se ovom prilikom osvrnuo na cenu malina i rekao:

“Pošto, da budem otvoren, svim ljudima koji se bave malinama nije lako. To nije lak posao, ali kakva god da je cena bila, ljudi nisu bili zadovoljni. A sada je cena dobra, da je ljude sramota da kažu da nisu zadovoljni. Nije to do nas, to je do tržišta”.

U razgovoru sa meštanima predsednik je govorio i o razvoju puta do Golije, koja će u budućnosti postati veliki turistički centar.

Pre dolaska u Radaljevo, predsednik Vučić  objavio je i fotografiju na svom Instagram profilu, u opisu koje je rekao da prvi put posećuje Ivanjicu u svojstvu predsednika Srbije.

https://www.instagram.com/p/Cfqba2RMOHG/?utm_source=ig_web_copy_link

“Veoma sam uzbuđen i radujem se svemu što ćemo da uradimo, ne samo za tu opštinu, već i za Arilje, Požegu i Kosjerić. Rad i borba uvek donose rezultate!”, napisao je predsednik.

Detalje posete možete videti ovde:

Nakon toga veliki broj građana okupio se u Ivanjici da dočeka predsednika Vučića. On je kao prioritet istakao ulaganje u glavnu ulicu i puteve. Nakon obraćanja prisustvovao je radnom sastanku sa predsednicima opština Ivanjica, Sjenica, Raška, Arilje, Kosjerić i Požega.

Video možete pogledati ovde:

 

Aleksandar Vučić obišao je i domaćinstvo porodice Vukašina Bogdanovića u Kumanici. Porodica Bogdanović ima dosta članova. Vukašin (64) i Stevka (59) imaju tri sina. Sin Radovan (41) ima suprugu Sanju (38), decu Jovana (14), Julijanu (12), Vukašina (9). Sin Milovan (36) ima suprugu Anicu (35), decu Milorada (10), Marinu (8), Miroljuba (2). Sin Zoran (31) ima suprugu Mariju (29), decu Kristinu (11), Nenada (8), bebu Katarinu. Predsednik Vučić ovom prilikom obećao je novi put u ovom mestu do kraja oktobra.

 

Prezentacija projekta razvoja turizma na Goliji planirana je za 14.00 sati, navedeno je u saopštenju.

il-poseta-porodici-bogdanovic Uživo: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Ivanjici- Predsednik obećao milionske investicije opštini (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *