Vučić najavio ubrzan razvoj Golije najlepše srpske planine (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru posete opštini Ivanjica obišao je i najlepšu planinu Goliju i uverio se u njene prirodne čari. Tom prilikom prezentovan mu je projekat razvoja turizma na ovoj planini.

Buduće skijalište biće kapaciteta 1 000 skijaša na sat, što je u poređenju sa onim na Kopaoniku do 10 puta manje. Predsednik je insistirao na tome da skijalište bude veće, sa većim kapacitetima i istakao da je važno dovesti što više hotela ali i zaštiti sve lepote ove čarobne planine.

IL-Vucic-na-Golji-1 Vučić najavio ubrzan razvoj Golije najlepše srpske planine (VIDEO)

Predsednik je razgovarao sa izvođačima radova, ističući da je izgradnja auto-puta Požega-Duga Poljana od izuzetne važnosti za sve opštine Moravičkog okruga.

You may also like...

1 Response

 1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

  Tu priču slušamo već dobrih 30 godina.
  Nekada se pričalo još lepše.
  Evo šta su naši preduzetnici pričali po gradi ZA VREME SLOBE.
  Mi ćemo stvoriti takve turističke uslove kao nigde u svetu.
  Na primer, dođe porodica da zimije u Ivanjici. Smesti se u INEKS i drugog jutra doručkije, izme skijašku opremi izađe na terasu drugog sprata hotela, uđu u gondolu sednu i pravac Golija, Prijeko Brdo i Odvraćanica.
  Slušaoci u PLAVOJ SALI DK ćite geldaji u daljinu pa prozbore – LEPO BOGAMI 🙂
  Trebamo biti svesni da su za profitan turizam potremni stabilan ekonomski rast, socijalni razvoj i iskorenjivanje siromaštva, pa tek onda razmišljati u tom pravci ovde je vidno odsustvo institucionalne i pravne osnove, slabo razvijena ekonomska preduzimljivost i turistička tradicija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *