Tribina za srednjoškolce u okviru projekta “Još uvek vozim”

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Ivanjica organizovalo je predavanje na temu bezbednosti mladih u saobraćaju. Predavač programa „Još uvek vozim“ bila je Kristina Grbovic,  a predavanje je podržalo Ministarstvo za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom.

Domaćin predavanja bio je predsednik UPIK-a „Golija“  Marinko Marinković.IL-UPIK Tribina za srednjoškolce u okviru projekta "Još uvek vozim"

Kristina je osoba sa invaliditetom. Saobraćajnu nezgodu doživela ja kao suvozač, i tom prilikom nije koristila sigurnosni pojas. Svoju ličnu priču podelila je sa učenicima srednje Tehničke škole u Ivanjici.

Predavanju je prisustvovalo pedesetak srednjoškolaca, nakon čega su imali priliku da probaju naočare koje simuliraju alkoholisano stanje.

IL-UPIK2 Tribina za srednjoškolce u okviru projekta "Još uvek vozim"

Kristina je tokom predavanja  skrenula pažnju na obavezno poštovanje svih saobraćajnih propisa, korišćenje sigurnosnog pojasa, zabranu upotrebe telefona, kao i korišćenje zaštitne opreme za motocikliste.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *