Prijavite se za Sajam zapošljavanja u Ivanjici

Nacionalna  služba  za  zapošljavanje Filijala Čačak – Ispostava Ivanjica,  organizuje  Sajam zapošljavanja 20. aprila 2022. godine, od 11  do 13  časova  u OŠ „Milinko Kušić“ (mala sala), u ulici 13. septembara  na  broju 54 u Ivanjici.

Učestvovanjem na Sajmu poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Prilikom zapošljavanja lica sa evidencije NSZ, poslodavci i ove godine imaju na raspolaganju finansijske mere i programe, kao što su: subvencija poslodavcima za zapošljavanje nezaposlenih iz kategorije teže zapošljivih, obuka na zahtev poslodavca, sticanje praktičnih znanja, javni radovi i drugo.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti najkasnije do 19. aprila 2022. godine u NSZ Ispostava Ivanjica,  Vukadina Stojanovića 6, na sledeće kontakte:

–  Mirjana Madžarević, tel. 032/663-146; e-mail: [email protected]

–  Milica Stanković, tel. 032/663-146, e-mail: [email protected]

IL-cacak-zaposljavanje-2 Prijavite se za Sajam zapošljavanja u Ivanjici

Istovremeno pozivamo tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja, iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje biografije i u neposrednom razgovoru predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo. Nezaposlena lica detaljnije informacije mogu dobiti od svojih savetnika u Ispostavi Ivanjica.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *