Sutra kreće isplata 20 evra državne pomoći

Sutra počinje isplata 20 evra državne pomoći. Pomoć će prvo biti uplaćena penzionerima, korisnicima socijalne zaštite i osobama koje izdržavaju kazne – 7. decembra, dok će 8. i 9. decembra 20 evra (oko 2.350 dinara) dobiti ostali građani.

Za ovu novčanu pomoć nisu morali da se prijave građani koji su se u maju prijavili za pomoć od 30 plus 30 evra, a koja je do sada isplaćena. Za 20 evra pomoći nisu morali da se prijavljuju ni penzioneri, niti korisnici socijalne pomoći. Svi ostali punoletni državljani Srbije mogli su da se prijave do 30 novembra.

Novih 20 evra biće isplaćeno na namenske račune građana u bankama koje su prijavili u prijavi, a u slučaju najstarijih, na račune na koje primaju i penziju.

Namenski računi građana po podizanju novca biće automatski ugašeni.

Građani koji su u međuvremenu promenili banku, mogu očekivati uplatu na “stari” namenski račun u banci na koji im je i ranije bila uplaćivana državna pomoć.

Izvor: Blic

IL-20-e-pmoci-gradjanima Sutra kreće isplata 20 evra državne pomoći

You may also like...

1 Response

  1. Dodjite u Mionicu da radite u kamenolomu, nećete morati da čekate ovakvu “pomoć”. Posla ima, zarada je odlična, jedino što mora malo i da se radi. Teže je nego u kladionci to da

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *