Opet saobraćajna nezgoda kod Špika: “Voze 200 na sat, nosimo glavu u torbi kada izađemo iz kuće“

Kod prve Špikove kapije, večeras oko 18 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena žena  na pešačkom prelazu. Kako nezvanično saznajemo nju je udario automobil iako je prelazila ulicu na mestu koje je predviđeno i označeno kao pešački prelaz. Policija vrši uviđaj nakon čega će se preciznije znati kako je došlo do ove nezgode.

Ova deonica puta  već duže vreme je poligon nasilničke vožnje a česte saobraćajne nezgode govore u prilog tvrdnjama meštana da je njihova i sigurnost dece ugrožena.

Usled čestih pritužbi ljudi koji žive pored Špikove fabrike na brzu vožnju i noćne automobilske trke, postavljena je signalizacija za usporavanje saobraćaja, ali efekta nije bilo jer bahati vozači ne obraćaju pažnju niti poštuju propise.

IL-N-Nesreca-spik Opet saobraćajna nezgoda kod Špika: ''Voze 200 na sat, nosimo glavu u torbi kada izađemo iz kuće''

Naša ekipa je u više navrata pisala o problemu sa kojim se susreću meštani naselja Bedina varoš.

-Istrčala sam bez duše kada sam čula da je bila nezgoda. Dete mi još uvek nije došlo kući, premrla sam od straha. Ovo je nepodnošljivo više. Živimo u strahu od manijaka koji voze ovuda 200 na sat. Krajnje je vreme da država reaguje, kada neko nastrada biće kasno.-kaže uznemirena meštanka.

 

You may also like...

3 Responses

  1. Dalibor kaže:

    Ovaj covek sto je vozio nema nikakvu saobracajnu kulturu, zivimo u istom kraju, nikada ne daje migavce niti postuje druge ucesnike u saobracaju. To je jedan obican Slanjovac i treba ga najstrozije kazniti!

  2. JAVORAC kaže:

    Stvarno neshvatljivo.Zasto se ne postave lezeci policajac,ne samo tu nego i u drugim ulicama.Pa lezeci policajac je postavljen na IBARSKOJ magistrali.Ispred skretanja ka Valjevu.Ko tuda vozi za BG.zna o cemu pricam.Tu je u blizini skola.Lezei je postavljen celom sirinom puta i znak i sa jedne i sa druge strane upozorenje da se nailazi na lezei pol.

  3. Ana kaže:

    Opstina me zeli da resi problem bahatih vozaca. Vise puta je trazeno da se postave lezeci policajci kod hotela Park jer i tu divljaju a deca prelaze ulicu… ali od toga nista… ulica Venijamina Marinkovica je celom duzinom trkaliste a svi cekaju da se dogodi nesto strasno pa da se problem resi…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *