Saopštenje OO Srpske napredne stranke u Ivanjici

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Ivanjici pruža podršku predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, u borbi protiv mafije i organizovanog kriminala i poziva ga da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima 2022. godine kako bi Srbija bila jača, brža i bolja.

-Nakon višedecenijskog perioda sistematskog urušavanja i propadanja naše države, doslednim sprovođenjem reformske i razvojne politike vratili ste joj ugled kakav zaslužuje u svetu. Učinili ste više za za našu zemlju nego svi vaši prethodnici zajedno. Vratili ste život Srbiji koja je disala na veštačkim plućima. Izgradili ste savremene sabraćajnice, otvorili fabrike, podigli zdravstveni sistem, udahnuli novu snagu i entuzijazam generacijama koje dolaze da ostanu u svojoj voljenoj Srbiji. Zato Vam pružamo punu podršku i sigurni smo da ćete istrajati u borbi protiv organizovanog kriminala i mafije koja je na krilima tajkunsko-mafijaške opozicije ozbiljno pretila da ugrozi bezbedan život građana naše države.

Opozicija se ozbiljno ustremila da obesmisli zverstva koljača pružajući im pravnu, medijsku i druge vidove podrške, pronalazeći u njima saveznike za rušenje vlasti. Besramna šačica “opozicije“ koja je godinama unazad ruinirala zemlju, oduzimala građanima pravo na normalan i pristojan život, poput Đilasa, Tadića, Obradovića, podrškom koljačima želi da destabilizuje jaku Srbiju.

Neće uspeti jer je podrška građana moćna na putu napretka koji su izabrali sa Vama na čelu.

Opštinski odbor SNS-a u Ivanjici čvrsto stoji uz politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Za slobodnu i jaku Srbiju bez organizovanog kriminala, zajedno u nove pobede!

IL-Srpska-napredna-stranka Saopštenje OO Srpske napredne stranke u Ivanjici

You may also like...

3 Responses

  1. Aulei kaže:

    Aaa sto ceo grad zna ko zelenasi sto se devize menjaju na uloco sve to normalno

  2. SNS BOT kaže:

    „Ono kad domaćica sama hvali svoje jelo“

  3. Dragan kaže:

    Nemoj ni da ga odobriš prenesimu ovim rečima kojima sam i napisao, mala smo mi sredina znamo ko šta radi, i da bi dobio dinar viš nesmemo o mnogo toga da pišemo, a što stavljamo fil to prolazi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *