Lokalni parlament: Poskupela voda, odbornici raspravljali o Junskim nagradama (VIDEO)

Iako se očekivalo da današnje zasedanje lokalnog parlamenta u Ivanjici bude u znaku tačaka veoma važnih za ekonomsku egistenciju građana poput poskupljenja vode i kanalizacije, one su ostale u  senci rasprave vezane za dodelu Junskih nagrada. Tako su odbronici izglasali da se cena vode uveća za 10 dinara, dok će kanalizacija biti skuplja za 8 dinara.

Dosta polemike vodile se i oko odluke  ZOO higijeni i držanje životinja na teritoriji opštine Ivanjica. Pa je nakon njegog usvajanja obećano da će biti korigovana i dopunjena u najkraćem roku. Takođe je bilo pritužbi i na rad šinterskih službi.

Odbornici SPS-a koji su opozicija u lokalnom parlamentu najviše energije potrošili su na polemiku vezanu za dodelu Junskih nagrada , koja je prema rečima šefa odborničke grupe Dragovana Milinkovića devalvirana.

Odbornica Ljljana Ajdačić, nakon diskusije, javno se odrekla priznanja.

Janko Grbić ponovo je izglasan za vršioca dužnosti Turističke organizacija Ivanjica, a poršku je dobio i predlog o davanju saglasnosti opštini Požega da u ime opštine Ivanjica,  vrši nadležnosti određenog predlagača kapitalnog projekta, izgradnje regionalnog sistema za odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda.

IL-Dragovan-Milinkovic-devalvira-Junsku-nagradu-2021 Lokalni parlament: Poskupela voda, odbornici raspravljali o Junskim nagradama (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *