Otvoren račun za pomoć porodici Bojanović (VIDEO)

Nakon pisanja InfoLige o teškom životu braće Milijanka i Stanimira Bojanovića  iz ivanjičkog sela Brezova koji žive u kući staroj skoro sto godina, pravljenoj od kamena, čatme i blata, našoj redakciji javili su humani ljudi iz svih krajeva zemlje u želji da pomognu.

Svake noći Bojanovići strahuju da će se krov prolomiti a kamene ploče kojima je kuća prekrivena pasti na njih. Dodatno im se, pred Uskrs, zapalio odžak i zahvatio drvene grede, tako da je pitanje trenutka kada će se ova trošna građevina potpuno urušiti.

Il-Bogojevici-naslovna- Otvoren račun za pomoć porodici Bojanović (VIDEO)

Novca za novu kuću nemaju jer su se zbog starih roditelja odrekli posla u gradu i vratili selu, kako bi im olakšali poslednje dane života. Nažalost , braća sada žive samo od tridesetak ari malina i malo kupina, a obojica su slabog zdravlja.

Za pomoć porodici Bojanović otvoren je račun:

155-3400180532799-21 –Milijanko Bojanović (HALKBANK)

You may also like...

1 Response

  1. 18/05/2021

    […] Braća Milijanko i Stanimir Bojanović iz ivanjičkog sela Brezova žive u trošnoj kući staroj skoro 100 godina. Njihov “dom” pravljen je od blata, kamena i čatme, a otvoren je i račun za sve one koji bi braći da pomognu, navodi Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *