Ivanjica-Predstavnici Instituta za ženski sport na sastanku sa lokalnom samopravom (VIDEO)

Drugo kolo KUP-a Sbije u streljaštvu za mlađe kategorije održano je za vikend u Ivanjici. To je bio povod da ovu varoš posete prestavnici Instituta za ženski sport iz Beograda koji su održali radni sastanak sa čelnim ljudima lokalne samouprave.

Selektor Streljačke reprezentacije Srbije i članica Instituta za ženski sport, Jelena Arunović,  pohvalila je sveukupnu  saradnju sa  Ivanjičanima, posebno ističuću kao pozitivan primer želju da se streljaštvo razvije i podigne na viši nivo u ovom gradu.

Jedna od ženskih košarkaških legendi Srbije, reprezentativka Dajana Butulija, kaže da je cilj Instituta za ženski sport da što više mladih zainteresuje za razne vidove sportskih aktivnosti kako bi decu sklonili sa ulice i usmerili ih na pravi put.

Zamenik predsednika opštine Ivanjica , Nenad Glavinić, ocenio je sastanak sa Institutom za ženski sport kao veoma konstruktivan jer su dogovoreni  konkretni potezi za inplementaciju projekata koji će na sportske terene izvesti veći broj devojčica sa gradskog ali i seoskog područja.

Ivanjička opština puno ulaže u razvoj sporta ali i sportske infrastrukture.IL-zensk-institut- Ivanjica-Predstavnici Instituta za ženski sport na sastanku sa lokalnom samopravom (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *