Ivanjica: Rajku grom usmrtio jedanaest ovaca (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

U domaćinstvu Rajka Kodžopeljića iz ivanjičkog sela Luke, juće tokom nevremena dogodila se prava tragedija. U udaru groma stradalo mu je 11 ovaca. Rajku su, uz slabašnu penziju, ovce bile jedini izvor prihoda. I ne samo to, drugovao je sa njima svakog dana, hranio ih, gajio i ne veruje da je za par sekundi ostao bez njih.

IL-Ovce-stradale-od-groma-2 Ivanjica: Rajku grom usmrtio jedanaest ovaca  (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

-Žao čoveku kada ostane bez kokoške a ne jedanaest ovaca. Još uvek sam u šoku. Bila je jaka kiša, zatekla ih na ispaši. Čim je prestala izašao sam da ih dozovem i nahranim ali nije ih bilo. One čim čuju moj glas, dotrče. Uplašio sam se što ih nema i krenuo da vidim šta se događa. Strašno, kod tog starog hrasta ležale su po zemlji, nije im bilo pomoći.-priča Rajko u neverici.

IL-Ovce-stradale-od-groma1 Ivanjica: Rajku grom usmrtio jedanaest ovaca  (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Jučerašnje nevreme koje je u popodnevnim časovima protutnjalo Ivanjicom nanelo je ogromne štete na poljoprivrednim usevima i ingfrastrukturi a ovom nesrećnom čoveku usmrtilo je stado ovaca. Precizniji podaci o količini štete koju su grad, oluja i munje naneli Ivanjici znaće se narednih dana kada komisije završe obilazak terena.

 

IL-Ovce-stradale-5 Ivanjica: Rajku grom usmrtio jedanaest ovaca  (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *