Pet godina uspešnog rada Viber grupe ”Dobri Samarjanin”

Viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’ obeležila je pet godina uspešnog humanitarnog rada. Od male skupine ljudi koji su se okupili oko sveštenika Siniše Nikitovića sa jasnim ciljem da pomognu svima kojima je to potrebno, izrasli su u ozbiljnu grupaciju za čija dobra dela se čulo širom Srbije i regiona.

Viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’ realizovala je niz uspešnih akcija. Podsetimo da su samo tokom 2020. godine podelili 200 paketa za potrebite porodice u vreme pandemije virusa korone. Pod okriljem ove grupe izgrađene su dve kuće za porodice Kalušević i Aničić koje su živele u veoma lošim uslovima.

Preko tri tone namirnica prikupljeno je i isporučeno porodocima koje žive na jugu Srbije.

IL-dobri-samarjanin Pet godina uspešnog rada Viber grupe ''Dobri Samarjanin''

Za porodicu Stefanović iz Medveđe obezbeđen je materijal u vrednosti od preko 300 000 dinara , za fasadu kuće.

Članovi ove grupe posetili su i donirali za  COVID ambulante u Ivanjici, Arilju, Dragačevu i Čačku, vodu, voće, slatkiše sok…

Podeljeno je oko 170 paketa, ukupne vrednosti preko 300 000 dinara, višedetnim  i potrebitim porodicama.

Viber grupa Dobri Samarjanin je osnovana sa ciljem da pomaže potrebitim porodicama i pojedincima, ustanovama i svima kojima je pomoć potrebna.

Svim ljudima dobrog srca otvoren je poziv za članstvo u Viber grpu ’’Dobri Samarjanin’’ koja svoj humanitarni rad odvija pod sloganom NISTE SAMI.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *