NOVE MERE VLADE SRBIJE Svi kafići, restorani, klubovi, ali i prodavnice i supermarketi RADIĆE SAMO DO 21.00!

Od utorka 17. novembra, u periodu od 21.00 do 5.00, neće moći da radi ništa osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave kućnom dostavom hrane, stoji u uredbi Vlade Srbiji o suzbijanju korone koja je doneta na današnjoj sednici!

Ovo praktično znači da će biti ograničen rad i noćnih klubova koji su prethodnih dana okupljali veliki broj ljudi, iako su članovi Kriznog štaba upozoravali da su to najveći rasadnici infekcije.

– Počevši od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5.00 narednog dana – navodi se u uredbi.

Ova uredba stupa na snagu sutra.

Il-Korona-virus-prvi-slucaj-Ivanjica- NOVE MERE VLADE SRBIJE Svi kafići, restorani, klubovi, ali i prodavnice i supermarketi RADIĆE SAMO DO 21.00!

InfoLIGA/BLIC

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *