Najbolji sportisti Ivanjice u 2019. godini (VIDEO)

Sportski savez opštine Ivanjica  izabrao je najbolje sportiste, kolektive i sportske radnike u 2019. godini.

Prisutne je na početku pozdravio sekretar Sportskog saveza Ivanjica Miladin Božovic.

Odlukom sportskih novinara najbolji sportista 2019. godine je Nikola Petković iz fudbalskog kluba “Javor Matis”.

Titulu najbolje sportistikinje po izboru sportskih novinara ponela je Dragana Nedović iz atletskog kluba “Javor”, dok je prema izboru slušalaca ivanjičkog radija najpopularniji sportista Nemanja Vukašinović iz Kluba malog fudbala “Ivanjica”.

Kada je reč o najboljim ivanjičkim klubovima, prema oceni stručnog žirija na trećem mestu je klub malog fudbala “Ivanjica”, drugo mesto zauzeo je ženski odbojkaški klub “IVA” , a prvo mesto pripalo je fudbalskom klubu “Javor matis”.

Sportski savez Ivanjica dodelio je plakete istaknutim sportskim radnicima, na spisku su se našli Milan Parezanović iz streljačke družine “Boško Petrović” i Dušan Orestijević iz atletskog kluba “Javor”.

IL-Sportisa-godine-grupna Najbolji sportisti Ivanjice u 2019. godini (VIDEO)

U kokurenciji najboljih mladih sportista treće mesto dele Jovanović Stefan iz streljačke družine “Boško Petrović” i Jelić Veljko iz karate kluba “Javor”. Drugo mesto pripalo je je Željko Basarić iz FK “Javor Matis” , dok je prvu poziciju zauzeo Uroš Veljković , bokser sportskog kluba “MY GYM”.

Što se tiče najboljih mladih sportistkinja treće mesto zauzela je Bradić Marta iz karate kluba “Javor”, drugo mesto pripalo je Katarini Rajković iz atletskog kluba “Javor”, dok je titulu najbolje mlade sportistikinje ponela Anđelka Kostić, bokserka kluba”MY GYM”.

Kada je reč o najboljim trenerima, po odluci Sportskog saveza treće mesto zauzeo je Alen Hadžić,trener OKK “Ivanjica” , drugo mesto Vladimir Bošković, trener  kluba “MY GYM”, dok je za najboljeg trenera u 2019 godini po odluci Sportskog saveza je Milovan Milovic FK “Javor Matis”.

Nagrade za najbolje sportiste 2019. dodelio je zamenik predsednika opštine Ivanjica Momčilo Mitrović, a najbolji sportisti su pored pehara, dobili i  novčane nagrade.

Ema Fončev iz  ženskog odbojkaškog kluba “IVA”  zauzela je treće mesto , Teodora Jeremić OKK Ivanjica, dok je prvo mesto pripalo Aleksandri  Vukosavljević, atletski klub “Javor”.

U kategoriji najboljih sportista na trećem mestu, po odluci Sportskog saveza Ivanjica je Nenad Nikolić iz kluba malog fudbala,  durgo mesto  pripalo je Veljku Karapandžiću OKK “Ivanjica”. Titulu najboljeg sportiste u 2019. godini poneo je Nikola Petković, fudbaler FK “Javor Matis” , koji je pokazao i svoju humanu stranu odrekavši se novčane nagrade u korist mališana kojima je novac potrebniji.

You may also like...

1 Response

  1. Gradski kaže:

    Ja ne znam zasto se svake godine bira sportista godine kada je svake godine sve isto???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *