Uspešno realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi

U Ivanjici realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Na ovu akciju došlo je 69 potencijalnih davalaca krvi od kojih je 64 dalo krv. Iz Crvenog krsta Ivanjica iskoristili su priliku da se zahvale svim sugrađanima koji svojim nesebičnim delom pokazuju humanost, plemenitost i ljubav prema čoveku.

„Ako svi redovno dajemo krv, omogućavamo da sistem zdravstvene zaštite ima uslove za pravovremenu terapiju krvlju i krvnim produktima, svima koji se leče, a kojima je transfuzija krvi medicinski indikovana. Crveni krst Ivanjica nastaviće sa svojim redovnim akcijama dobrovoljnog davanja krvi gde će sugrađani koji nisu stigli ovog meseca, već sledećeg moći da daju krv.’’ – rekao je Marko Andrejević, stručni saradnik Crvenog krsta Ivanjica.

IL-Akcija-davanja-krvi-1 Uspešno realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi

IL-Akcija-davanja-krvi-3 Uspešno realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krviIL-Akcija-davanja-krvi- Uspešno realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krviIL-Akcija-davanja-krvi-2 Uspešno realizovana redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *