AD ”Graditelj” iz Ivanjice na prodaju – početna cena 17,8 miliona

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju građevinskog preduzeća Graditelj ad iz Ivanjice. Kompanija se prodaje kao pravno lice, javnim nadmetanjem, a najvažniju imovinu Graditelja čine objekti u Žarkovu (Beograd), na površini od oko 1.600 m2, betonski kontejner (kacelarija za gradilište), takođe u Žarkovu, građevinske mašine i oprema i potraživanja od dužnika.
Početna cena na nadmetanju zakazanom za 5. novembar iznosi 17,8 miliona dinara.
pravna-pomoc AD ''Graditelj'' iz Ivanjice na prodaju - početna cena 17,8 miliona

You may also like...

2 Responses

 1. Dragan kaže:

  Najveća vrednost GRADITELJA je zemljište u Beogradu- Žarkovo 38,5 ara. To zemljište koje se ovde ne pominje se nalazi u II GRADSKOJ ZONI I TRŽIŠNA CENA JE OKO 25000€ PO aru.Pošto se na prodaju čekalo 11 godina objekti koji se pominju nevrede nište jer su uništeni i odneto je šta se odneti moglo. Fabrika betona raščerupana i sve poskidato i odneto. Takodje i kran. Sve je u korovu i kupinama jer objekti i mašine neinteresuje nikoga. Onog koji će sigurno kupiti interesuje zemljište za gradnju koje da se plaća u redovnom i normalnom kupovinom vredi oko MILION EVRA. Ovako neko će tu lokaciju kupiti za par stotina hiljada evra. Pratite pa ćete videti.

  • Sladjana kaže:

   Poštovani,
   kao manjinski akcionar pitam se gde su naša potraživanja, ZAŠTO nismo obavesteni o prodaji od strane stečajnog upravnika ZAŠTO je imovina u vremeno od 11 godina uništavana i ko je odgovoran. Da li u ovoj državi postoji neko ko kontrolise STEČAJNE UPRAVNIKE , ko ih postavlja i kome isti dgovaraju.ZAŠTOje preduzće GRADITELJ koje je osnovano 1954 godine na ovakvo sraman način uništeno i kad će jednom da zaživi pravna država.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *