Stroga zabrana parkiranja za kamione i teretna vozila na Sajmištu (VIDEO)

Ivanjičko Sajmište uređeno je isključivo za potrebe parkiranja putničkih vozila. Kamioni i druga teretna vozila ubuduće neće moći da se parkiraju na ovom potezu ili će u protivnom biti kažnjavani, saopšteno je danas od strane nadležnih.

Saobraćajni inspektor opštine Ivanjica, Radosav Luković , kaže da je zbog evidentnog problema nedostatka parking mesta obezbedjen prostor na Sajmištu, postavljena nova kapija, pa se mole vlasnici kamiona da isti bespravno ne koriste.IL-kamioni-sajmiste-parking- Stroga zabrana parkiranja za kamione i teretna vozila na Sajmištu (VIDEO)

Na teritoriji čitave opštine u narednim danima vršiće se pojačana kontrola saobraćaja i sankicionisati vozači koji svoje automobile parkiraju van mesta označenih za tu upotrebu.IL-parking-mesta-problem- Stroga zabrana parkiranja za kamione i teretna vozila na Sajmištu (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. NikolaR kaže:

    Pozdravljam ovu odluku! Potrebno je pojačati kontrolu, a ne da se bahati i nevaspitani “vozači” parkiraju gde god stignu. Od pošte do Doma Kulture na ulici se parkiraju bez pardona. Isti slučaj je na mostu u Crnjevu, kao i kad se krene ka Špiku. Verovatno je tako i po celom gradu. Takođe, što se tiče kamiona, ako nemate obezbeđeno parkiralište, zašto ulazite u taj posao? Gradi se kuća bez placa. Isto to važi i za one koji imaju automobil, a nemaju mesto za parkiranje. Pobogu, nije trotoar mesto za to. Nažalost, sve ovo je postalo normalno da ispada lud onaj ko ovo vidi kao problem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *