Ivanjica- Opštinsko veće o rebalansu, putevima, prvacima i nezaposlenim porodiljama (VIDEO)

Na trećoj sednici Opštinskog veća Ivanjica doneta je odluka o rebalansu budžeta za 2020. godinu koju bi lokalni parlament trebao da izglasa na zasedanju zakazanom za 1. oktobar. Zamenik predsednika opštine Ivanjica, Nenad Glavinić, rekao je da su rebalansom obuhvaćene izmene dosadašnjih odluka u vezi jednokratne novčane pomoći nezaposlenim porodiljama i djacima prvacima kao i u delu koji se odnosi na poljoprivrednike.

Veće je dalo podršku saradnji opština Arilje i Ivanjica, radi zajedničkog obavljanja poslova iz oblasti komunalnih delatnosti. Kada je reč o asfaltiranju i revitalizaciji putnih pravaca na teritoriji opštine Ivanjica, predsednik opštine, Momčilo Mitrović, rekao je da su osim postojećih rebalansom predviđena još tri putna pravca u selima a od naredne godine fokus će biti na užem gradskom jezgru.

il-vece-oktobar-1 Ivanjica- Opštinsko veće o rebalansu, putevima, prvacima i nezaposlenim porodiljama (VIDEO)

Na današnjem Veću razmatrani su i tačke vezane za JKP Ivanjica, sportske organizacije i projekte koji će biti finansirani ili sufinansirani iz budžeta lokalne samouprave.

il-vece-oktobar Ivanjica- Opštinsko veće o rebalansu, putevima, prvacima i nezaposlenim porodiljama (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Ana kaže:

    Opstinsko vece bi moglo da se pozabavi malo I ljudima koji zarad sopstvene koristi narusavaju izgled celog grada… konkretno ceo grad je izlepljen zutim nalepnicama na kojima pise otkup lap topova… izlepljeni su lampioni, izlepljeni su znakovi, izlepljeni su opisi na spomenicima…pocinilac lako moze da se pronadje I da mu se naplati ciscenje grada…

  2. Sasa kaže:

    Da li ce neko objasniti zasto se vec godinama ne asfaltira put prema Vidinom kršu koji ujedno vodi i do gradskog vodovoda,na 500 metara od centra grada.Vodovod bez asfalta rasvete,molim za odgovor.

  3. Milun kaže:

    Sta se desava sa putnim pravcem Grabovica-Dubrava koji je uplacen udruzivanjem gradjana i opstine ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *