Od ivanjičkog OUP-a do čina generala

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas rešenja o unapređenju u čin generala policije pomoćniku direktora Bogoljubu Živkoviću i Valentini Vulić, načelnici Uprave za upravne poslove.
Ministar Stefanović istakao je da su oni svojim dugogodišnjim zalaganjem i profesionalnošću pokazali kako se brine o građanima, o njihovoj bezbednosti, ali i o bržem i efikasnijem pružanju svih usluga koje građani dobijaju od Ministarstva unutrašnjih poslova.

IL-Zivkovic-nagrada-dva Od ivanjičkog OUP-a do čina generala
Pomoćnik direktora policije Bogoljub Živković u Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od 1993. godine, a karijeru je počeo u Odeljenju uprave policije u Ivanjici. Potom je radio u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala, a 2004. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave Kraljevo. Već šest godina je pomoćnik direktora policije.
I načelnica Uprave za upravne poslove Valentina Vulić već 27 godina radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, sve vreme na upravnim poslovima. Svoju karijeru počela je u Policijskoj stanici Voždovac, a 2007. godine prelazi u Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, gde je od 2015. do 2019. godine bila načelnik ove organizacione jedinice. Od januara 2019. godine je načelnik Uprave za upravne poslove u Direkciji policije.

Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova

IL-Zivkovic-nagrada-tri Od ivanjičkog OUP-a do čina generala

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *