Nažalost zločini nad psima se nastavljaju. Otrovana dva labradora (uznemirujuće fotografije)

Štrašan prizor Vidan Čeganjac iz zaseka Rzinje u ivanjičkoj opštini zatekao je u ponedeljak jutro ispred svoje kuće. Ženka labrador stara 4,5 godine ležala je mrtva dok se štenac od sedam meseci mučio i borio za život. Nažalost nešto kasnije u veterinarskoj ordinaciji uginuo je iako su uložili masimalne napore pokušavajući da ga spasu.

Očigledno je da su psi otrovani veoma jakim sredstvom pa se sumnja da je u pitanju kreozan, otrov koji je zabranjen.

il-Labrador-uginuo-dva Nažalost zločini nad psima se nastavljaju. Otrovana dva labradora (uznemirujuće fotografije)

-Kao da sam izgubio članove porodice. Ta ženka je 4,5 godine živela sa nama, toliko je bila dobra, odana, svi smo je voleli. Možda će se neko ko ne razume smejati, ali meni je toliko teško da sam jutros zapalio sveće za njihove duše. Nadao sam se do poslednjeg trenutka da ćemo uspeti bar štenca da spasimo ali to je nešto mnogo jako, razorilo im je organizam.-priča vidno potrešen Vidan Čeganjac.

il-Labrador-dva-1 Nažalost zločini nad psima se nastavljaju. Otrovana dva labradora (uznemirujuće fotografije)

On navodi da su psi bili uveče u šetnji, nakon toga su ih kao i svako veče odveli u boks a ujutro zatekli potresan prizor.

-Ne znam da li ih je neko otrovao u boksu ili su nešto pojeli dok su šetali sa mojom majkom. Ali kako god, to je otrov koji, svi znamo, ne sme da se baca. Ovaj put su moji psi, a ko zna šta će biti sledeće. Mogla je da se otruje krava, ovca, bilo koja životinja, ne smem ni da razmišljam da je neko dete moglo doći u dodir sa tim. Prijavio sam policiji.-priča Čeganjac.

IL-Labradorka- Nažalost zločini nad psima se nastavljaju. Otrovana dva labradora (uznemirujuće fotografije)

Iako će nadležni ispitati slučaj i nadamo se pronaći krivca, pravo pitanje je kakav ‘’čovek’’ može da uradi ovako nešto?

 

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. ana kaže:

    Razumem u potpunosti coveka, ako saznas ko je uradio sudi mu sam. Ko je to uradio kucetu isto ce i coveku…

  2. Klijent kaže:

    Odgovorni prođite ulicama i pokupite onaj izmet što vaši ljubimci istovare po trotoarima gde se građani šetaju a deca igraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *