Donacija Centru za socijalni rad u Lučanima

Opština Lučani je danas uručila ključeve dva putnička automobila Centru za socijalni rad opštine Lučani u Guči. Radi se o automobilima marke Dačija sandero 2019. godište,  čija ukupna vrednost je 3,5 miliona dinara. Automobili su obezbeđeni u okviru programa mera populacione i demografske politike koje sprovodi Ministarstvo zaduženo za demografiju i opština Lučani.

IL-Lucani-novi-automobili Donacija Centru za socijalni rad u Lučanima

-Centar za socijalni rad ima  1684  korisnika usluga sa teritorije opštine i dobijeni automobili će službenicima ove ustanove omogućiti efikasniji rad pa će ubuduće do svojih korisnika stizati  brže i bezdbednije- istakao je predsednik opštine, Milivoje Dolović.

Tokom prethodne godine, u okviru realizacije projekta energetske efikasnosti, značajna sredstva su uložena u rekonstrukciju zgrade Centra za socijalni rad u Guči. Urađena je izmena stolarije, podnih i zidnih obloga a vrednost projekta iznosila  je 8,5 miliona dinara. Sredstva je obezbedilo Ministarstvo energetike i opština Lučani. U toku su i radovi  na krovnoj konstrukciji zgrade u iznosu od 1,6 miliona dinara pa se očekuje da do kraja jula budu završeni i ti radovi.

-Sa dva nova automobila koja smo obezbedili našoj socijalnoj ustanovi i rekonstrukcijom zgrade koja se privodi kraju, značajno će se unaprediti uslovi rada zaposlenih Centra za socijalni rad a koji intenzivno brinu o socijalno najosetljivijoj grupi građana. Tako će i našim korisnicima ubuduće biti dostupnije usluge Centra za socijalni rad.- rekao je predsedni, Milivoje Dolović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *