Uskoro novi asfalt u Crnjevu, rekonstrukcija na desetine ulica u gradskom i seoskom području (VIDEO)

Problemi meštana naslje Crnjevo, uskoro će biti rešeni najavljuju iz ivanjičke lokalne samouprave.  Sledi kompletna rekonstrukcija krka ulice Druge proleterska brigade, uređenje puta prema mesnom groblju kao i uređenje bezimenog ptoka u Otočkoj ulici, kaže predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

U narednom periodu biće asfaltirane sve ulice kuda su prošle cevi od gasovoda a na nedavnom sastanku dogovoreno je da se zbog potreba čitavog grada i njegovih stanovnika intezitet radova ubrza.

Iako je blizu dva meseca trajalo vanredno stanje u zemlji, Ivanjičani su intezivno radili na uređenju putne infrastrukture poštujući sve propisane mere zaštite, kaže Lazović.Il-Zoran-Lazovic-Proleterska-II Uskoro novi asfalt u Crnjevu, rekonstrukcija na desetine ulica u gradskom i seoskom području (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, rekao je da su planirani intezivni radovi na rekonstrukciji  gradske i seoske infrastrukture kao i nekokoliko kapitalnih projekata za Ivanjicu.

You may also like...

3 Responses

  1. Svetlana kaže:

    Ma neka priča ko šta hoće, vi bar radite nešto za razliku od svoh pre vas. Slobodno me sada pljujte, ali to je činjenica. Možete i bolje, svakako, ali i ovo je dobro. Podrška.

  2. Andra Emigrant kaže:

    Kreće izborna trka…pa eto.nama obećanja od strane vlasti. Trlja baba lan da joj prodje dan..

  3. Rale kaže:

    Fala bogu da se konacno uradi put do Crnjevackog groblja…Bilo je krajnje vreme ,xxi vek…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *