Ivanjičani svakodnevno dostavljaju pomoć starim licima i na najudaljenije adrese (VIDEO)

Na teritoriji ivanjičke opštine nastavljena je distribucija paketa pomoći starim licima. Danas su volonteri Crvenog krsta uz podršku lokalne samouprave posetili zaseok Marjanovići  kako bi Đorđu Bogdanoviću i njegovim ukućanima dopremili potrebne namirnice i hranu za doamaće životinje.

Volonteri Crvenog krsta rade svakodnevno i sa potrebnim lekovima i namirnicama stižu na najudaljenije adrese.Il-Pomoc-starijim-licima- Ivanjičani svakodnevno dostavljaju pomoć starim licima i na najudaljenije adrese (VIDEO)

Štab za vanredne situacije i lokalna samouprava ispratili su sve naredbe koje je propisala Vlada RS. Za Za građane su, pre nego je na snagu stupila odluka o vanrednom stanju, otvorene posebne telefonske linije putem kojih se mogu javljati za pomoć.Il-Pomoc-starijim-licima-2 Ivanjičani svakodnevno dostavljaju pomoć starim licima i na najudaljenije adrese (VIDEO)

U cilju sprečavanja širenja virusa corona, lekari, volonteri, civilna zaštita, lokalna samouprava, Crveni krst i druge institucije čine sve kako bi zaštitili građane, zato ostanite kod kuće.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *