Ivanjički Matis stao sa proizvodnjom – Vlasnik firme obratio se zaposlenima (VIDEO)

Jedna od najvećih fabrika za proizvodnju nameštaja, ivanjički Matis, stao je sa radom zbog aktuelne situacije i nemogućnosti da se u ovakvim okolnostima organizuje proizvodnja. Vlasnik ove fabrike, Dragomir Lazović, obratio se javno zaposlenima i našim sugradjanima.

IL-Dragomir-Lazovic-Matis-group- Ivanjički Matis stao sa proizvodnjom - Vlasnik firme obratio se zaposlenima (VIDEO)

Vlasnik Matisa, Dragomir Lazović,  pozvao je zaposlene da mu se obrate putem mejla ukoliko imaju pitanja [email protected], ili na bgroj telefona 063 619 816.

IL-MATIS-GROUP-prazna-firma- Ivanjički Matis stao sa proizvodnjom - Vlasnik firme obratio se zaposlenima (VIDEO) IL-MATIS-GROUP-prazna-proizvodnja Ivanjički Matis stao sa proizvodnjom - Vlasnik firme obratio se zaposlenima (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Duško Dabović kaže:

    Svaka čast gospodinu Lazoviću, vlasniku Matisa na pokazanoj brizi za radnike i u ovoj situaciji. U ovoj kompaniji radim već 25 meseci i briga za radnike je od početka na vrlo visokom nivou. Počev od 17-og marta, sve starije radnike i radnike narušenog zdravlja je oslobodio radne obaveze. Verujem da ćemo se svi zajedno truditi da ovo prodje što bezbolnije za kompaniju, jer su to zaslužili svojom brigom za nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *