Dveri: Deset pitanja za prvog čoveka opštine

Opštinski odbor srpskog pokreta Dveri održao je u Ivanjici Konferenciju za novinare na kojoj su prisustvovali Milivoje Đurović, član glavnog odbora srpskog pokreta Dveri, Raco Stamatović, administrator mesnog odbora Kušići, Miko Ćirković, predsednik saveta za penzionerska pitanja, kao i Milovan Jakovljević, potpredsednik srpkog pokreta Dveri, koji je održao konferenciju u formi pitanja upućenih lokalnoj samoupravi. Iako je gasifikacija civilizacijski napredak, postoji dosta propusta načinjenih u Ivanjici, istakao je Jakovljević.

Jakovljević je, takođe, istakao da je cena priključka na gas u susednim opštinama redukovana, dok u Ivanjici, opštini sa najmanjim prosečnim primanjima, iznosi 112 693 dinara. Time lokalna vlast pokazuje da ne razmišlja o socijalnog karti stanovništa, rekao je Jakovljević i dodao da građani nemaju uvid u projekat, kao i da su uslovi ugovora nejasni, jer u trenutku potpisivanja građanima nije poznata konačna cena priključka.

IL-kzn-dveri Dveri: Deset pitanja za prvog čoveka opštine

Opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri u Ivanjici najavio je redovne konferencije za novinare u budućem periodu.

 

You may also like...

3 Responses

 1. ana kaže:

  nije samo cena sporna, vec ko je dozvolio ovakav javasluk pri izvodjenju radova i to da je ceo grad pun rupa

 2. Bane kaže:

  Pozdravljamo aktivnost Dveri,
  Transparentnost je prvi uslov demokratskog života.
  Napominjemo nismo članovi ali jesmo da se i ostale stranke aktiviraju po pitanju obaveštavanja mnjenja i da oslušnu razmišljanje i kritiku građana a ne samo da slede svoje interese.
  Evo vam zadatak ispitajte i objavite ko je napravio za 80.000€ i zašto onaj WC na obali reke ipod opštine koji je ruglo parka, a ljudi vrše nuždu ipod WC-a.
  Ako to objavite dobijate poverenje i članove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *