Došli joj na sahranu a ona ih dočekala živa

-Videla sam na umrlici da je komšinica preminula i odmah sam krenula da izjavim saučešće. Kada mi je ‘’pokojnica’’ otvorila vrata za malo se nisam šlogirala.-priča u neverici meštanka ariljskog naselja Vrane u u kome se odigrao ovaj nesvakidašnji događaj.

Naime pre dva dana pojavila se umrlica na ime bake Beba Stojković iz ovog naselja na kojoj je jasno označen datum sahrane, 5. decembar, kao i ožalošćeni.

IL-baba-umrlica1-300x142 Došli joj na sahranu a ona ih dočekala živa

-Ja stvarno ne znam zašto je ona to uradila ali priča se da je htela videti ko će joj doći na sahranu , da zna za života ko je poštovao i voleo. Tako se priča ovde po selu. Medjutim kada sam se uputila njenoj kući da izjavim saučešće familiji i ugledala je na vratima, nakon prvobitnog šoka, upitala sam šta sve to znači, a ona je odgovorila da joj je neko to, kao, odštampao. Ne znam, ali stvarno ovako nešto u životu nisam mogla da zamislim da ću doživeti. Umrlica živoj ženi. Bože sačuvaj.-kaže komšinica koja je još uvek u čudu.

Kako saznajemo baka Beba živi sama, a da li je ovo zaista bila njena ideja, ili se neko neslano našalio sa staricom, nismo uspeli da saznamo.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *