Ivanjica nakon devet dana dobija vodu (VIDEO)

Nakon devet dana agonije za Ivanjičane i radnike koji su dvadeset četiri sata radili na otklanjanju kvarova, voda je večeras stigla u fabriku za preradu na Lučkoj reci i već sutra će poteći slavinama.

Direktor JKP ‘’Ivanjica’’ Vladimir Bojanović rekao je za InfoLIGU da se prve količine pristigle u fabriku moraju ispustiti zbog ogromne zamućenosti a tokom noći počeće normalna prerada vode.

Uz zahvalnost svim radnicima na uloženom ogromnom trudu i radu, Bojanović je iskoristio priliku da se posebno zahvali firmi ‘’Borex’’ iz Ivanjice koja se dobrovoljno javila da sa ljudstvom i mehanizacijom pomogne pri izvođenju radova.Il-stigla-voda Ivanjica nakon devet dana dobija vodu (VIDEO)

Vremenske neprilike koje su najavljene u narednim danima  dodatni su teret za sve jer sada se kritični delovi magistralnog cevovoda moraju odbraniti od eventualnih bujica.

Upozoravaju se građani da vodu koju se pojavi u slavinama mogu koristiti isključivo kao tehničku dok se nadležne službe ne oglase po pitanju njene ispravnosti.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *