Sugradica nad Ivanjicom – protivgradni strelci reagovali na vreme

Olujno nevreme koje je zahvatilo ivanjičku opštinu u večernjim časovima, zahvaljujući brzoj reakciji protivgradnih strelaca, nije izazvalo veću štetu na poljoprivrednim usevima i infrastrukturi. Prema informacijama Radarskog centra Sjenica ispaljeno je 12 raketa sa 6 protivgradnih stanica.

Za sada imamo još 220 raketa i spremni smo da na vreme reagujemo u slučaju potrebe. IL-Momcilo-Mitrovic Sugradica nad Ivanjicom - protivgradni strelci reagovali na vremeSvi se nadamo da će u narednom periodu vreme biti stabilno, prvenstveno zbog poljoprivrednih proizvođača koji bukvalno imaju fabrike pod vedrim nebom i zavise od toga. Zbog toga smo u stalnom kontaktu sa Radarskim centrom u Sjenici koji prati svaku promenu i daju nam signal da reagujemo na vreme.-rekao je zamenik predsednika opštine, Momčilo Mitrović.

Po rečima meteorologa u sredu i četvrtak na području Ivanjice i okoline očekuju se povremene padavine bez jakog vetra, a do kraja sedmice vreme će biti stabilnije, sa temperaturom do 31 stepen Celzijusa.

IL-raketa-protivgradna-300x142 Sugradica nad Ivanjicom - protivgradni strelci reagovali na vreme

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *