Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu – Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

Poštenje, dobrota, pravednost i veliko srce srpskog  naroda podstaklo je američki par Jennifer i Jonahtana da u Prilikama kod Ivanjice zasnuju svoj dom i prelaskom u proslavnu veru dobiju nova krštena imena – Dragana i Jovan. Srbiju su prvi put posetili novembra 2020. godine kada su se zaljubili u prirodne lepote naših krajeva, ali i oduševili gostoljubivošću koju naš čovek nosi u srcu.

Kao pripadnici mormonske crkve u državi Njujork Jennifer i Jonathan su bili veoma aktivni, međutim pravi mir i utehu našli su u pravoslavlju.

IL-Jeniffer-i-Johnatan- Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu - Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

Prema rečima sveštenika Priličke crkve, Aranđela Petrovića, susret sa ovim američkim parom bio je zaista nesvakidašnji.

IL-Jeniffer-i-Johnatan-promena-vere- Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu - Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu - Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

Iako im deluje jako komplikovana gramatika srpskog jezika, Jennifer i Jonathan naš jezik aktivno uče otkad su stigli jer kako kažu žele u potpunosti da se poistovete sa svojim novim okruženjem. Svoj mir i duhovno utočište našli su u Srbiji gde će emotivnu vezu krunisati i brakom.

IL-Jeniffer-i-Johnatan-1-1 Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu - Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. 27/05/2023

    […] Poštenje, dobrota, pravednost i veliko srce srpskog naroda podstaklo je američki par Dženifer i Džonatana da u Prilikama kod Ivanjice zasnuju svoj dom i prelaskom u proslavnu veru dobiju nova krštena imena – Dragana i Jovan. Srbiju su prvi put posetili novembra 2020. godine kada su se zaljubili u prirodne lepote naših krajeva, ali i oduševili gostoljubivošću koju naš čovek nosi u srcu, prenosi Infoliga. […]

  2. 27/05/2023

    […] Srbiju su prvi put posjetili novembra 2020. godine kada su se zaljubili u prirodne ljepote ovih krajeva, ali i oduševili gostoljubivošću koju ovdašnji čovjek nosi u srcu, prenosi “Infoliga“. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *