Fudbaleri Javora počeli pripreme, u toku rekonstrukcija stadiona (VIDEO)

Fudbalski klub Javor Matis počeo je pripreme za novu sezonu koju će igrati u elitnom rangu fudbalskog takmičenja u našoj zemlji. Tim iz Ivanjice predvodiće novi trener, Igor Bondžulić, dok će mu Milovan Milović, biti prvi zamenik. Predsednik FK  Javor Matis, Dragomir Lazović, zahvalio se čitavom timu, posebno dosadašnjem šefu struke Miloviću koji je dao ogroman doprinos  u ostvarenju zacrtanog cilja, plasmana u Super ligu i koji je trenutno u procesu dobijanja profi licence. Lazović je istakao da ima maksimalno poverenje u Bondžulića i Milovića, legende kluba iz Ivanjice.

Zahvaljujući investiciji vrednoj 200 000 evra Ivanjica će od ove sezone imati malu fudbalsku arenu jer je u toku potpuna rekonstrukcija stadiona i revitalizacija terena.

Već prvog dana priprema ekipa je bila na okupu u dobroj atmosferi i optimističkim razmišljanjima pred predstojeću sezonu. Trener, Igor Bondžulić,  smatra da će u elitnom rangu takmičenja Ivanjičani naći svoje mesto. Cilj je, kao i uvek, gornji deo tabele ali do tada predstoji mnogo truda i rada, dodao je igrač, Nedeljko Piščević.

Javor Matis će pripreme sprovesti u Ivanjici, a već je zakazano osam kontrolnih utakmica sa supeligaškim ekipama.

IL-fkjavor-rekonst Fudbaleri Javora počeli pripreme, u toku rekonstrukcija stadiona (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *