Preko 800 malih košarkaša dolazi sa KASTA kampom u Ivanjicu (VIDEO)

Ivanjica će od 1. jula do polovine avgusta biti domaćin Međunarodnog košarkaškog kampa ,,KASTA’’, koji   uspešno radi već 22 godine pod znakom kvaliteta Košarkaškog saveza Srbije. Okuplja  oko 1100 devojčica i dečaka iz čitave Evrope, a do sada su kroz kamp prošla deca iz 42 zemlje sveta.

Kao odgovor na kvalitet i profesionalnost koje, duže od dve decenije, neguje košarkaški kamp ,,KASTA’’, ivanjička lokalna samouprava  potrudila se da u rekordnom roku obezbedi tehničke uslove kako bi deca ove godine po prvi put došla u Ivanjicu.

Iz organizacije košarkaškog kampa kažu da će, kao i do sada, tokom jula i avgusta sve biti u funkciji deteta. Trenažne aktivnosti sprovodiće kroz dva nivoa, rad sa trenerima u smislu usavršavanja i obuka dece  putem prilagođavanja broja radnih sati i količine stručnih informacija. Osnovni moto ovog kampa je da dete trening završi sa osmehom i pitanjem kada će sledeći.

Mnogobrojni  vrhunski košarkaši i treneri biće promoteri  ,,KASTA’’ kampa u Ivanjici. Oni će deci pričati o svojim prvim koracima baš u ovom kampu i potruditi se da vreme koje provedu zajedno učine nezaboravnim.

Kroz Ivanjicu će za vreme trajanja kampa proći preko osamstotina mališana iz čitave zemlje.

IL-kasta-promo Preko 800 malih košarkaša dolazi sa KASTA kampom u Ivanjicu (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *