Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Povodom Dana opštine Lučani, Skupština opštine Lučani donela je odluku o dodeli javnih priznanja za 2019. godinu.

il-lucani-priznanja-1-300x142 Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Povelja „10. jun” dodeljena je mr Radošu Milovanoviću, iz Lučana za postignute rezultate i delo koje ostavlja neizbrisiv trag i predstavlja najvrednije dostignuće u opštini Lučani u oblasti privrede.

il-lucani-priynanje-2-300x142 Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Plaketu „10. jun” dodeljena je dr Miroljubu Milosavljeviću  iz Čačka,  za izuzetne rezultate  postignute u oblasti prevencije i lečenja žena i razvoju populacione politike tokom celog radnog veka, zatim dr Radomiru Aničiću, iz Beograda, za izuzetne rezultate, postignute u oblasti prevencije i lečenja žena i razvoju populacione politike tokom celog radnog veka i novinarskoj sekciji Osnovne škole „Milan Blagojević“, Lučani za izuzetne rezultate postignute u oblasti očuvanja maternjeg jezika i ćiriličnog pisma kroz akciju „Sačuvajmo ćirilicu”.

il-lucani-priznanja-3-300x142 Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Priznanje „10. jun” pripalo je Jani Domanović, iz Guče učenici osmog razreda Osnovne škole „Akademik Milenko Šušić“ za izuzetne rezultate i brojne nagrade postignute u školskim i vannastavnim aktivnostima, Mariji Jakšić, iz Čačka, nastavnici francuskog jezika za izuzetne rezultate postignute u oblasti inovativne pedagogije, Jovani Radonjić, iz Guče profesoru srpskog jezika Srednje škole „Dragačevo“ Guča za izuzetne rezultate postignute u oblasti inovativne pedagogije.

il-lucani-priznanja-4-300x142 Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Takođe, priznanje je dodeljeno Aleksandri Mečanin, iz Kotraže, učenici trećeg razreda Srednje škole „Dragačevo“ Guča za izuzetne rezultate i brojne nagrade postignute na republičkom takmičenju Književna olimpijada i Milovanu Popoviću-Špilu, iz Milatovića za izuzetne rezultate postignute u različitim oblastima rada i stvaralaštva u Mesnoj zajednici Milatovići.

il-lucani-priynanja-5-1-300x142 Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Lučani

Zvanje počestno građanina Opštine Lučani pripada Tomu Čoloviću, iz Niša, zastavniku u penziji, rodom iz Kaone, za izuzetna dela i zasluge u učestvovanju u borbi protiv terorista na Košarama 1999. godine.

Info LIGA/ Radio D

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *