Manifestacija ”Rastimo uz ples” u Ivanjici (VIDEO)

IL-RastimoUzPles2019 Manifestacija ''Rastimo uz ples'' u Ivanjici (VIDEO)

Kreativnost, lepota i radost ispunili su OŠ ‘’Kirilo Savić’’ kada je zaplesalo 300 mališana  iz predškolske ustanove “Bajka”, u okviru manifestacije  “Rastimo uz ples”.

Veseli ritmovi u izvođenju dece izgledali su spektakularno, a zadovoljstvo nisu skrivali ni posetioci kojih je u sali bilo preko 500.

Ako je nešto pravi put do radosti, onda je to ples. Cilj ove manifestacije je da  deca uz ples uče, više i kvalitetnije se druže, oslobađaju treme i lakše savladavaju ostale zadatke, kaže vaspitačica  Dragica Komatina, koordinator   manifestacije ‘’Rastimo uz ples’’ u Predškolskoj ustanovi ‘’Bajka’’.

 

Vizija organizatora manifestacije “Rastimo uz ples” je prepoznavanje snage plesa u povezivanju dece i odraslih širom sveta. Ovom manifestacijom povezuju se zemlje regiona ali i region sa svetom kroz umetničko i sportsko obrazovanje zaokruženo plesom. Jezik plesa ne poznaje granice, kulturne i socijalne razlike, povezuje sve. Manifestacija „Rastimo uz ples“ u Ivanjici je održana peti put za redom, a deca iz PU ‘’Bajka’’  plesala su istovremeno sa mališanima iz gradova širom Srbije i regiona.

IL-premier-evropa Manifestacija ''Rastimo uz ples'' u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *