Automobili na trotoarima – deca na kolovozima

Ivanjica – Iako u Ivanjici ima više automobila nego parking mesta, dodatno problem pešacima i majkama koje voze decu u kolicima stvaraju nesavesni vozači koji i kada nađu svoje mesto zbog bahatog parkiranja zatvaraju trotoare.

IL-parking-13.septembar- Automobili na trotoarima - deca na kolovozima

Još jezivija se svakodnevna scena đaka koji pri odlasku i povratku iz škole moraju ići kolovozom jer su duž trotoara parkirana vozila.

IL-parking-SC-problem- Automobili na trotoarima - deca na kolovozima

Ova deca svakodnevno su izložena opasnosti pa zbog toga apelujemo na vozače da svaki put kada autom zauzmu deo trotoara razmišljaju  tome da su doveli u opasnost nečiji život.

IL-parking-SC-problem-1 Automobili na trotoarima - deca na kolovozima IL-parking-Sportski-centar- Automobili na trotoarima - deca na kolovozima

 

You may also like...

1 Response

  1. Ekolog kaže:

    Ovde nema mesta za diskusiju uopšte. Kazne za nepropisno parkiranje moraju biti drakonske, kao i za sve druge prekršaje. Ivanjičanin razume samo kad dobije po džepu, ali da ga baš onako zaboli. Problem je što ne znam ko može
    ovde uvesti red.
    O čemu mi pričamo kad postoje ulice čijom celom dužinom su automobii parkirani na trotoaru sa obe strane.
    Nemojte mi samo o nedostatku parking mesta. To nije opravdanje za nepropisno parkiranje.
    Dok savesni građani u drugim mestima fotografišu i šalju sliku u medije, gradonačelniku, JP Parking servisu, Komunalnoj policiji, MUP u, mi okrećemo glavu na drugu stranu. Na ovu temi nema ni kometara to jasno govori o našoj kulturi i građanskoj svesti.
    Ako svi ćute biće nam ovako zanavek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *