PREMIER TAXI – Firma od poverenja sprema nova iznenadjenja!

Poklonima za korisnike , raznim pogodnostima i zanimljivim akcijama, Premier taxi je obeležio prvu godinu uspešnog poslovanja u Ivanjici.  Sigurna vožnja, zadovoljstvo korisnika i potpuni komfor u novim vozilima, doprineli su da Premir taxi postane lider na drumovima Ivanjice, širom Srbije ali i u zemljema Evrope.

IL-premier-taxi-akcija-2019 PREMIER TAXI - Firma od poverenja sprema nova iznenadjenja!

Profesionalnost i pre svega porodična atmosfera koju su zaposleni u Premier taxiju uspešno negovali u odnosu sa svojim korisnicima i čitavnom društvenom zajednicom omogućili su im izuzetno priznanje u internet istraživanju, ‘’Firma od poverenja’’.  Ovaj sertifikat dodeljuje se privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima.

Tokom prve godine poslovanja, Premier taxi je pomogao u realizaciji  velikog broja humanitarnih, sportskih i kulturnih aktivnosti u gradu što pokazuje visok stepen društvene odgovornosti koji odlikuje ovo preduzeće.

Fenomenalna letnja akcija Premier taxija

Leto stiže a osim veselih boja, osmeha i sunca korisnicima Premier taxija donosi sjajno iznenađenje. U junu, julu i avgustu ‘’Premier taxi vas vozi u gradove Evrope’’.  Za one koji tokom letnjih meseci budu imali najviše vožnji u Premier taxiju, besplatna vožnja do svih gradova Evrope.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *