Ivanjičanka uspela da prođe prijemni u Los Anđelesu: Glumica Jelena Grujičić osvaja Ameriku!

Jelena Grujičić iz Ivanjice je studirala glumu na Akademiji umetnosti, u klasi profesora Nebojše Dugalića, gde je, kaže, kao najmlađa na klasi preživela “adolescentske boginje“.

IL-jelena_grujicic2 Ivanjičanka uspela da prođe prijemni u Los Anđelesu: Glumica Jelena Grujičić osvaja Ameriku!

Prestižni Kalifornijski institut za umetnost (Kal arts) u Los Anđelesu, čiji je osnivač Volt Dizni, rangiran je među deset najboljih u SAD, a naša mlada glumica Jelena Grujičić položila je na njemu prijemni za master studije glume.

U konkurenciji od više stotina kandidata postala je druga Srpkinja u istoriji ovog fakulteta na master studijama.

U klasi profesora Nebojše Dugalića diplomirala je s najvišom ocenom 2017. godine u predstavi  “Bella Figura” Jasmine Reze. Pred prijemni, priznaje, nije imala tremu.

IL-jelena_grujicic1 Ivanjičanka uspela da prođe prijemni u Los Anđelesu: Glumica Jelena Grujičić osvaja Ameriku!

  • Suludo sam hrabra osoba. Verujem i u sebe i u život i spremna sam da poništim svaki strah zarad lepote života. Nisam bila preopterećena ishodom, fokusirala sam se na san. Putovala sam sa jednim rancem 28 sati do Los Anđelesa samo da bih došla na prijemni. Trema postoji samo na nivou uzbuđenja zbog praćenja sopstvenog sna. To je osećaj radosti života.-rekla je Jelena.
  • Pre nekoliko godina Kal arts je upisala moja divna koleginica Joana Knežević. Nemojte me uzeti za reč, ali mislim da je ona prva Srpkinja koja je ikad tamo studirala, otkriva Grujičićeva i zaključuje: Ono što me najviše ispuni i posle čega sam mirna jeste suština ovog posla – istraživanje ljudske duše. Za mene nema veće radosti nego biti tlo za rađanje čoveka, pozajmiti im svoje telo kao njihovo, svoju dušu kao njihovu, dati im glas i sprovesti ih do života.

Izvor:Kurir.rs

You may also like...

1 Response

  1. IVANA kaže:

    SVAKA CAST LEPOTICE,ZELIM TI MNOGO SRECE U ZIVOTU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *