Ivanjički konaci – vaše parče raja

IL-ivanjicki-konaci-7 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Ivanjički konaci, jedinstvena luksuzna turistička celina i mesto za istinsko uživanje i odmor, nalaze se na samo 5 kilometara od centra Ivanjice, u selu Raščići, na 700 metara nadmorske visine. Okruženi čarobnom prirodom, van gradske buke, pružaju neponovljiv doživljaj za svakog svog gosta. U pravoj oazi zdravlja, čekaju ih apartmani sa mini kuhinjom u etno stilu, ali, sa modernim kupatilima i uz svu prednost modernog doba poput kablovske televizije, interneta, klime i centralnog grejanja. Čitav kompleks, kategorisan je sa četiri zvezdice.

IL-ivanjicki-konaci-0 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Na usluzi imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću kao celinu, koja ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, komforno kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled ka planinskim masivima Javora i Golije.

IL-ivanjicki-konaci-8 Ivanjički konaci – vaše parče raja

U središtu konaka nalazi se Krčma, kapaciteta do 40 mesta. Izgrađena je u etno stilu sa ciljem da objedini tradicionalno i moderno. Materijali koji dominiraju su drvo i cigla, tako da odiše posebnom toplinom, gde gosti u udobnim garniturama, koje čine poseban kutak krčme, rado provode vreme. Krčma je klimatizovana, poseduje kamin, bežični Internet i kablovsku televiziju.

Uz nju je naslonjen letnjikovac površine 120 metara kvadratnih, zatvoren sa tri strane, koji ima mogućnost da gostima pruži organizaciju seminara, savetovanja, prezentacija i proslava.

IL-ivanjicki-konaci-3 Ivanjički konaci – vaše parče raja

U konacima zaista možete naći mir za vaš zaslužen odmor. Savremeni smeštaj, predivni pejzaži, čist vazduh, domaća hrana, krčma, bazen i ležaljke su samo deo onoga što će vam odmoriti i okrepiti telo i dušu.

IL-ivanjicki-konaci-1 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Za značajna ostvarenja u podizanju turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji, Ivanjički konaci su 2014. godine dobili prestižno priznanje Turističke organizacije Srbije, u kategoriji „Najbolji turistički objekat za smestaj“. Početkom ove godine, u kolekciju priznanja stigao je još jedan Turistički cvet, u istoj kategoriji.

IL-ivanjicki-konaci-6 Ivanjički konaci – vaše parče raja

  • „Konstantno se trudimo da kvalitet usluga bude na najvišem nivou, pratimo interesovanja naših gostiju i maksimalno se trudimo da im izađemo u susret. Cilj nam je da se naši gosti osećaju kao kod svoje kuće, a činjenica da nam se oni stalno vraćaju je najbolji pokazatelj da u tome uspevamo. U međuvremenu smo proširili smeštajne kapacitete sa još 6 soba i otvorili restoran u sklopu konaka koji nije na raspolaganju samo pansionskim, već i ostalim gostima nezavisno od smeštaja”, kaže Ana Veličković iz Ivanjičkih konaka.

Zaposleni u ovom prestižnom turističkom objektu pohađaju seminare iz oblasti ugostiteljstva, kulinarstva i turizma. Sve je veći broj stranih gostiju, kao i onih koji su na specijalnom režimu ishrane, pa se sa ponosom mogu pohvaliti i širokom ponudom vegetarijanske i veganske kuhinje.

IL-ivanjicki-konaci-2 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Od ove godine u ponudu je uvrštena i igraonica na otvorenom za najmlađe posetioce, a od naredne planiraju i dodatne sadržaje: obeležene pešačke staze, bicikle za iznajmljivanje, ali i posetu Hadži Prodanovoj pećini koja je u završnoj fazi uređenja.

U prelepom ambijentu Ivanjičkih konaka, uskoro će početi i organizacija radionica na temu ekologije i zaštite životne sredine, a u planu im je proizvodnja organske hrane, jer u prirodnom i zdravom okruženju imaju sve preduslove za to.

IL-ivanjicki-konaci-9 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Ukoliko ste ipak više za aktivan odmor, ljubazno i profesionalno osoblje će vam organizovati planinske šetnje, izlete, vožnju bicikli i motornih kvadova, motornih sanki, obilaske okolnih kulturno-istorijskih znamenitosti i još dosta toga.

Kada vremenski uslovi nisu naklonjeni aktivnostima u prirodi, zamenu možete naći u njihovoj medijateci koja raspolaže velikim brojem knjiga za decu, beletristikom i dvd filmovima za sve uzraste.

IL-ivanjicki-konaci-4 Ivanjički konaci – vaše parče raja

Ako želite da sva vaša čula intenzivno uživaju, toplo preporučujemo Ivanjičke konake.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *