Nušićijada, ARLEMM i Sabor trubača na Sajmu turizma u Beogradu

Ivanjički praznik humora i nesvakidašnji festival kulture i zabave, Nušićijada, i ove godine predstaviće se na Sajmu turizma, koji se održava od 21. do 24. febuara u Beogradu.

IL-ivanjica-na-sajmu-turizma Nušićijada, ARLEMM i Sabor trubača  na Sajmu turizma u Beogradu

Termin za druženje sa Nušićijadom, koje organizuju opština Ivanjica u saradnji sa Turističkom organizacijom Ivanjice i ivanjičkim Domom kulture, rezervisan je usred centralnog sajamskog dana – u petak, 22. februara, u 16 časova.

U okviru promocije Milan Milosavljević, glumac u ulozi Branislava Nušića,  izvešće komad iz neke od Nušićevih pozorišnih predstava. Udruženje „Klub ljubitelja plesa” iz Beograda upotpuniće predstavljanje svojim gradskim igrama, a biće prikazan i kratki film o prošlogodišnjem druženju na Nušićijadi, koja je održana pod sloganom „Ko tebe jadom, ti njega Nušićijadom”.

IL-nusicijadasajam Nušićijada, ARLEMM i Sabor trubača  na Sajmu turizma u Beogradu

Konačno, na sajmu će biti najavljena naredna Nušićijada, koja se ove godine održava od 23. do 25. avgusta i slavi svoj veliki jubilej- 10 godina Nušićevanja u Ivanjici. Tom prilikom biće predstavljena i višelisna publikacija, a Turistička organizacija opštine Ivanjica poziva sve zaniteresovane da prisustvuju promociju ovog kulturnog festival u hali broj 4 Beogradskog sajma, i budu viđeni u Ivanjici krajem avgusta!

U okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadne Srbije, svoju turističku ponudu promovisaće i okolne opštine.

IL-arlem-sajam Nušićijada, ARLEMM i Sabor trubača  na Sajmu turizma u Beogradu

Organizatori manifestacije ARLEMM, koja se održava svake godine krajem jula u Arilju, pozivaju sve prijatelje umetnosti i kulture da prisustvuju promociji ovog festival, u subotu, 23. februara u 13 časova u hali broj 4 Beogradskog sajma.

Promocija 59. dragačevskog sabora trubača, u okviru kog će biti priređen kulturno-umetnički program sa trubačkim orkestrom Stefana Mladenovića, održaće se u subotu, 23.februara, u 14 časova. Tada prisutne očekuje i promocija tradicionalne dragačevske trpeze, domaćih proizvođača rakije i prirodnih sokova.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *