Za rehabilitaciju i izgradnju puteva opština Ivanjica izdvojila 31.665.000,00 dinara

Opština Ivanjica sprovodi otvoreni postupak Javne nabavke radova na održavanju makadamskih kolovoza i izgradnji puteva. Procenjena vrednost Javne nabavke u ukupnom iznosu bez PDV-a iznosi 31.665.000,00 dinara.

 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Srednja Reka i MZ Brusnik . Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 3.444.900,00 dinara bez PDV-a.
 • Nabavka radova na rehabilitacija makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Pridvorica, MZ Devići i MZ Ostatija. Procenjana vrednost radova na izgradnji puteva je 4.301.400,00 dinara bez PDV-a
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Kovilje i MZ Erčege. Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 4.594.200,00 dinara bez PDV-a.
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Međurečje i MZ Bratljevo . Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 4.178.300,00 dinara bez PDV-a.
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Osonica , MZ Luke i MZ Lisa. Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 3.733.200,00 dinara bez PDV-a.
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Ivanjica, MZ Bukovica i MZ Prilike. Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 4.051.000,00 dinara bez PDV-a
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Kušići i MZ Opaljenik. Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 3.648.600,00 dinara bez PDV-a.
 • Nabavka radova na rehabilitiaciji makadamskih kolovoza, javnih i nekategorisanih puteva opštine Ivanjica za 2022. godinu, javni i nekategorisani putevi na teritoriji MZ Brezova i MZ Močioci. Procenjena vrednost radova na izgradnji puteva je 3.713.400,00 dinara bez PDV-a.

Sredstva za planiranu Javnu nabavku predviđena su budžetom opštine Ivanjica za 2022. godinu.

IL-putevi-asflatiranje- Za rehabilitaciju i izgradnju puteva opština Ivanjica izdvojila 31.665.000,00 dinara

You may also like...

2 Responses

 1. Seljak kaže:

  Da li je realno za Brusnik i Srednju Reku najmanje novca imajući u obzir najlošiji put i broj stanovnika

 2. Rasko Milutinovic kaže:

  Duplo manja opština Lučani izdvojila je skoro tri puta više sredstava za asfaltiranje puteva. Ovo je neviđena sramota i bruka. I narednih godina vozićemo se najgorim putevima u celoj državi prepunim rupa i krpljenim ko zna koliko puta i to neuspešno. Svi gradovi u okolini imaju sređene gradske ulice i puteve, da ne govorimo o glavnoj ulici koja se sređuje već deset godina pred svake izbore. Ako je onaj mali mostić u parku koštao više od pola miliona, može se lako doći do računice koliko će se uraditi za 4 miliona gde ulazi grad, Prilike i Bukovica. Sram da bude celu opštinsku upravu, infrastruktura grada dovedena je na rub propasti i izgleda kao brlog, a njihova preduzimljivost svela se na postament za slikanje ispred lokala koji je u potpunosti nelegalno dograđen i van svake arhitektonske slike grada. Ni govora o javnoj garaži na spratove koja bi rešila ozbiljan problem funkcionisanja gradskog jezgra. Niti slova jednog o načinu na koji će se sprovoditi rehabilitacija. Ako se rehabilitacija bude sprovodila kao i nakon radova za gasifikaciju, bolje da se ne troši za badava novac građana. Ako čita ovo neko iz opštine, neka se pozabave hitno i parkom koji nažalost mora podhitno da se zatvori za upotrebu jer su sve sprave u potpunosti nebezbedne, slomljene i opasne po našu decu. O ruglu poput WC-a na ulazu suvišno je bilo šta reći, šetališta i dalje niau sanirana, restoran kao nekadašnji biser uz naper koji je bio simbol grada sada su samo ružna slika koja je svakom ivanjičaninu teška kao prizor. Gospodo iz opštine, dela govore ali vaša dela govore da ste bili u potpunosti nesposobni i nekompetentni da obavljate posao koji je trebalo da se uradi prethodnih godina. Razmislite o svemu i preduzmite nešto ukoliko ne želite da uđete u neslavnu istoriju kao najnesposobnije rukovodstvo ikada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *