Kamiondžija iz Ivanjice pretučen na magistralnom putu

Kmiondžije iz Užica  Bojan P. i njegov brat Manojle P.  uhapšeni su zbog sumnje da su posle incidenta u saobraćaju pretukli ali i kamionom udarili kolegu Cvetka A. iz  sela Dubrava kod Ivanjice,  koji je prebačen u kragujevačku bolnicu i prema nezvaničnim saznanjima  već  četvrti dan je u komi.

IL-kamionrotacijapolicija222 Kamiondžija iz Ivanjice pretučen na magistralnom putu

Sve se dogodilo drugog dana Božića u mestu Ravni Gaj na magistralnom putu Kragujevac –Kraljevo kada je došlo do saobraćajnog konflikta između vozača.

Prema rečima Dejana , sina od povređenog Cvetka koji je bio u kamionu odmah iza oca, povod  za sukob bila je bahata vožnja dvojice Užičana , njihovih kolega, koji su ih čitavim putem provocirali sporom pa brzom vožnjom, onemogućavali i presecali kada bi želeli da ih preteknu, ablendovali im, svirali, u jednom trenutku zamalo  nisu izazvali i saobraćajni udes.  Ipak, kada se ukazala prilika,  Ivanjičani  su uspeli da preteknu Užičane i mirno nastave put.

Medjutim, nekoliko kilometara dalje, u mestu Goločelo na stajalištu autobuske stanice, dogodila se prava drama. Dvojici Ivanjičana je trebao da se priključi treći kolega i rođak  I. A. ali ih je on pozvao telefonom da sačekaju jer su ga Užićani blokirali i hoće da se svi sastanu kako bi videli u čemu je problem. Kada su kamiondžije izašle iz vozila nastala je opšta tuča. Između ostalog, Manojlo je drvenom palicom udario  Cvetka po glavi, ovaj mu nije ostao dužan a kada su videli šta se dešava u pomoć su pritekli sin i rođak. Manojlo je uspeo da utrči u kamion gde je za volanom već bio brat Bojan, krenuli su da se udalje i tom prilikom, prednjim delom zakačili Cvetka  koji je povredjen pao.

  • Hitna pomoć  i policija ubrzo su došli, oca su transportovali u kragujevačku bolnicu u nesvesnom stanju. Izvršena mu je hitna operacija glave. Iako je trajala skoro pet sati i prošla uspešno, otac  je već četvrti dan u komi, ima nagnječenje mozga i stanje mu je kritično. –priča Deajan koji je kao i brat Ivan, na sreću, prošao sa lakšim povredama. Ono što ga posebno potresa je saznanje da su, kako kaže, Užičani nakon 48 sati zadržavanja, pušteni na slobodu.

izvor:BLIC/InfoLIGA

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *