Zlatibor te zove! – Doček 2019 na Kraljevom trgu

Zimska sezona je na pragu a predstavnici turističke privrede Zlatibora su već osmislili glavninu programa i dešavanja koje će ponuditi turistima koji odluče da praznike, odmore i raspust provedu na turističkoj destinaciji koja spada među najposećenije u Srbiji.

IL-zlatibor-te-zove-2019 Zlatibor te zove! - Doček 2019 na Kraljevom trgu

Kao i svake godine održaće se koncerti  koji se već tradicionalno izvode na Kraljevom trgu za novogodišnje praznike, a spisak imena koja gostuju na Zlatiboru je zvučniji nego ikada pre. Naime, 29. decembra u STC “Wai-Tai“ u okviru internacionalne turneje “Hotel Nacional” biće održan koncert Dina Merlina . Kao jedan od poslednjih koncerata aktuelne turneje jednog od najpoznatijih umetnika u regionu, od ovog koncerta publika u Srbiji a i šire ima velika očekivanja.

Novogodišnji program na Zlatiboru nastavlja se na  Kraljevom trgu, 30. decembra kada će gostovati  “Neverne bebe”, a najveći spektakl očekuje se 31. decembra kada  će nas u Novu godinu uvesti Dragana Mirković.

Za novogodišnju noć Opština Čajetina i Turistička organizacija “Zlatibor” pripremile su kao i uvek bogat program . Veče će početi predstavom za najmlađe posetioce, zatim  će od 21.00 kao predgrupa nastupiti Snežana Kačar i Imperium bend, a od  22.00 očekuje se početak koncerta glavne zvezde večeri Dragane Mirković.  Prve minute nove 2019. godine posetioci će tradicionalo dočekati uz trubače i vatromet koji će biti priređen na Kraljevom trgu.

Dolazak jedne od najvećih folk zvezdi sigurno će privući veliki broj ljudi i presuditi da njihova destinacija za novogodišnje praznike bude upravo Zlatibor i da kao i prethodnih godina doček na Kraljevom trgu bude jedan od najposećenijih u Srbiji. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu pa sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *