Paketići za drugare iz dnevnih centara ”Sunce” i ”Otvorena vrata”

IL-sunce-mnro-2019-2 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

Kako bi mališanima i omladini sa posebnim potrebama i ove godine novogodišnji i božićni praznici bili što veseliji, dnevni centri „Sunce“ i „Otvorena vrata“, u saradnji sa ljudima dobrog srca, podelili su svojim korisnicima novogodišnje paketiće.

Prednovogodnišnja žurka za korisnike dnevnog centra „Sunce“ organizovana je u kafiću „Smajli“, koji godinama paketićima daruje decu sa posebnim potrebama. Proslava nije mogla da prođe bez Deda Mraza, a mališani  su željno iščekivali da se slikaju. Nesvakidašnja jelka imala je posebnu, voćnu dekoraciju.

IL-sunce-mnro-2019-3 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

Svetlana Glavinić, predsednica Društva za dečiju i cerebralnu paralizu, zahvalila se humanim ljudima, koji čine da detinjstvo i život osoba sa posebnim potrebama bude što srećniji.

IL-sunce-mnro-2019-5 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

Puno smeha i radosti širilo se i u prostorijama dnevnog centra „Otvorena vrata“. Njegovi korisnici su priredili priredbu, u okviru koje su deca sa posebnim potrebama pokazala svoje umeće kroz recitovanje, pevanje, glumu…

IL-sunce-mnro-2019-6 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

IL-sunce-mnro-2019-7 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

Pošto je darivanje najbolji način da pokažemo kako mislimo na nekog, redakcija portala Info LIGA, uručila je svojim drugarima iz dnevnih centara slatkiše, uz koje su oni napravili kratki predah, pa nastavili sa zabavom.

IL-sunce-mnro-2019-1 Paketići za drugare iz dnevnih centara ''Sunce'' i ''Otvorena vrata''

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *